Gică Mihali, reacție după ce Dinamo a fost izgonită de la Săftica: „Le-am spus să ne lase măcar atât!”. Ce spune despre retrogradarea în Liga 3!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 22:10,
Gică Mihali
Gică Mihali

Problemele de la Dinamo au început abia după retrogradarea echipei. Clubul se confruntă aproape în fiecare zi cu câte un impediment.

Mai exact, Ionuț Negoiță, fostul acționar al „câinilor”, le-a interzis accesul acestora în clădirea renovată de la Săftica. Gică Mihali, antrenorul interimar al echipei, a comentat situația de la club.

„Nu ne mai dau voie să mai stăm acolo!”

„Am aflat azi, mi-a spus administratorul că cei de la baza unde era cantonamentul echipei nu ne mai dau voie să mai stăm acolo. Ok, noi mai avem și baza veche, dar în partea cealaltă era mult mai frumos.

Le-am spus măcar să ne lase să ținem acolo magazia, echipamentul, cabinetul medical. Să vedem dacă găsim înțelegere”, a declarat Mihali, pentru DigiSport.

Gică Mihali exclude ideea ca Dinamo să retrogradeze în Liga 3. Iată care sunt argumentele sale:

„Noi ne-am făcut programul, am stabilit un cantonament de pe 11 pe 23. S-ar putea să plecăm și într-o stațiune în țară la noi, e posibil să găsim un sponsor. Chiar dacă acești băieți pleacă, n-o să avem probleme legate de retrogradare.

Lumea e pretențioasă la Dinamo și n-o să accepte dacă nu intrăm în play-off. Dar de retrogradare n-o să fie problema”, a mai precizat antrenorul interimar al „câinilor”.

Dinamo, interzisă în Colentina! Mesaj cât se poate de clar pentru Răzvan Zăvăleanu! Citește chiar aici!

#gicămihalidinamo