Gică Popescu a ales selecționerul potrivit pentru națională: „Eu nu aș face un plan pe 2 ani de zile”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 22:52,
Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul căpitan al echipei naționale a criticat în ultima vreme stretegia FRF în ceea ce privește negocieril epentur desemnarea viitorului selecționer al primei reprezentative. 

Acesta nu este mulțumit de variantele cu care Răzvan Burleanu și echipa lui lucrează în acest moment și și-ar fi dorit unul dintre antrenorii care a refuzat deja Federația.

„Între Edi și Boloni i-aș vrea pe Hagi sau Petrescu. Nu știu exact ce plan are FRF pentru Iordănescu și Boloni. Neștiind care este strategia FRF, nu pot să știu care ar fi potrivit pentru respectivul obiectiv. De 20 și ceva de ani încercăm să ne calificăm la un Mondial și o dăm în bară. 

CITEȘTE ȘI –>> Ladislau Boloni, criticat dur pentru atitudinea sa: „L-am dorit și noi, ne-a dat speranțe, l-am așteptat și nu a venit”

Eu nu aș face un plan pe 2 ani de zile, aș face pe o perioadă mai lungă de timp. Nu cred că asta e strategia, ca la fiecare 2 ani să încerc să mă calific, având 20 și ceva de ani fără să reușim asta. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre următorul selecționer. Dacă erau Hagi sau Petrescu, da”, a fost comentariul lui Gică Popescu la Digi Sport. 

Chiar dacă era încă jucător activ, Gică Popescu nu a bifat niciun minut la națională în precedentul mandat pe care Boloni l-a avut la națională.

„Nu-i cunosc pe antrenori, nu știu cum lucrează, nu am stat niciodată de vorbă cu ei ca să văd cum lucrează, cum văd fotbalul și ce viziune au asupra echipei naționale. Nu știu dacă sunt potriviți pentru a prelua echipa națională în momentul de față”, a mai atenționat președintele Farului. 

CITEȘTE ȘI –>> Un fost patron din fotbalul românesc e într-o situație disperată: „A stat la două camere de mine!”

 

selectionerromaniagica popescuboloniedi iordanescu