Gică Popescu, întâlnire de gradul zero cu premierul României și președintele COSR! Ce au discutat cei trei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 25 ianuarie 2022, ora 13:15,
sursa foto- Gica Popescu/Facebook
sursa foto- Gica Popescu/Facebook

Actualul președinte al celor de la Farul Constanța ocupă în momentul de față și funcția de consilier pe probleme de sport a prim-ministrului Nicolae Ciucă!

Fostul căpitan al Generației de Aur continuă să sprijine sportul românesc și după retragerea din activitate, astfel că în ultimii ani a fost tot mai implicat pe acest domeniu. Acum, „Baciul” a avut o întâlnire cu Nicolae Ciucă, premierul României, și Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar cei trei au discutat despre participarea tricolorilor la Jocurile Olimpice din 2022, de la Beijing.

Popescu a mărturisit că a rămas impresionat de premierul țării, care s-a arătat interesat de dezvoltarea bazelor sportive de la nivelul țării noastre. Totodată, fostul mare fundaș român le-a urat succes celor 22 de sportivi care vor reprezenta România la întrecerea de la finalul acestui an.

„22 PENTRU #Beijing2022

Performanța sportivilor noștri are nevoie de toată susținerea și colaborarea. Alături de premierul Nicolae Ciucă, am avut, în această dimineață, o întâlnire cu Presedintele COSR, Mihai Covaliu și secretarul general al COSR , George Boroi .

Am discutat despre stadiul pregătirii sportivilor din delegația oficială #TeamRomania la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Și m-am bucurat de susținerea exprimată de premierul Ciucă față de consolidarea bazelor sportive. 

La Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022, România va fi reprezentată de 22 de sportivi care vor concura 7 discipline: sanie, bob, schi alpin, sărituri cu schiurile, schi fond, biatlon, patinaj viteză. Felicitări și succes, sportivilor și antrenorilor!”, s-a arătat în postarea lui Gică Popescu.

Citește și Gică Popescu a ales selecționerul potrivit pentru națională: „Eu nu aș face un plan pe 2 ani de zile”

mesaj facebookgică poescunicolae Ciucămihai covaliu