Gică Popescu, uluit de situaţia de la naţională: ,,E ceva nemaipomenit! Nu e o imagine deosebită?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 09:26,
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu, fost mare internaţional, a vorbit despre situaţia de la echipa naţională. În acest moment, prima reprezentativă nu are un selecţioner după ce Mirel Rădoi nu a mai dorit prelungirea contractului.

Cu Ladislau Boloni aflat în negocieri cu FRF de mai bine de o săptămână, ,,Baciul” este uluit de ceea ce se întâmplă la naţională. Acesat nu îşi explică cum de Federaţia a primit refuzuri pe bandă de la cei mai mari antrenori din România. Preşedintele Farului a vorbit şi despre naturalizarea lui Jefte Betancor.

Citeşte şi NEWS ALERT | Novak Djokovic a pierdut procesul cu australienii şi nu va juca la Australian Open 2022

,,Este prima oară când aud de naturalizarea lui Jefte Betancor. L-am naturalizat pe Camora. Înainte să îl naturalizăm, toată lumea spunea că e cel mai bun. După ce l-am naturalizat, am început să dăm în el. Ar trebui să căutați care este motivul pentru care toți antrenorii refuză echipa națională.

Oare este doar această temere că echipa națională nu are o perioadă foarte bună și nu are colectivul de jucători pe care și l-ar dori orice antrenor sau este vorba despre altceva.

Este ceva nemaipomenit! Cinci antrenori care refuză echipa națională nu este o imagine deosebită?”, a declarat Gică Popescu, la finalul amicalului Farul – Dinamo, scor 2-2.

Citeşte şi A refuzat naţionala, iar acum cere răbdare! Gică Hagi: ,,O să vină şi selecţionerul”

romaniaechipa nationalabolonifrfgica popescu