Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 14:41,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a demarat o amplă campanie de achiziţii la FCSB în această vară, după ce a pierdut un nou titlu în faţa celor de la CFR Cluj, pentru al patrulea an la rând.

După ce i-a adus deja pe Andrei Cordea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur, Gigi Becali se gândeşte acum şi la viitorul echipei sale, astefl a decis să transfere un tână de perspectivă, care a debutat deja în Liga 1.

După ce l-a luat Mario Lăcătuş de la rivala Dinamo cu 50.000 de euo, patronul lui FCSB a decis să aduc la echipa sa un nou fotbalist de la Academica Clinceni.

David Cristian Morar este noul fotbalist cu care s-a înţeles FCSB, potrivit celor de la Playsport. Tânărul atacant are deja experienţa primei Ligi, chiar dacă nu a prins foarte multe minute în teren.

În sezonul recent încheiat, David Morar a strâns 72 de minute în teren, în cele 7 partide în care a fost introdus de către antrenorul Ilie Poenaru.

Morar evoluează pe postul de atacant central, iar la cei doar 16 ani pe care îi are, măsoară un fizic impresionat, mai exact fotbalistul are 1.86 m înălţime.

50.000 de euro este cota de piaţă a lui David Morar, potrivit celor de la transfermarkt.com.

Citeşte şi BOGDAN STANCU ÎI SPUNE PAS LUI GIGI BECALI: ,,ÎL VREM! VA VENI AICI”

david morartransferrealitatealiga 1academica clincenigigi becali