SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali a dat cărțile pe față! Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu după expirarea contractului

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 11:50,
Edi Iordănescu. Sursa foto- Credit Cronos/Cristian Stavri, Profimedia Images
Edi Iordănescu. Sursa foto- Credit Cronos/Cristian Stavri, Profimedia Images

Tehnicianul a semnat un angajament valabil pe doar nouă luni cu echipa lui Gigi Becali, astfel că deznodământul acestei stagiuni va fi decisiv în ceea ce privește viitorul său la FCSB!

Edward Iordănescu a fost alegerea afaceristului din Pipera, la scurt timp după eșecul contra Rapidului, din etapa a 5-a din Liga 1. Adus ca o adevărată gură de oxigen la FCSB, antrenorul în vârstă de 43 de ani a decis să semneze un contract valabil până la finalul acestui sezon. Chestionat despre viitorul tehnicianului său la echipă, Gigi Becali a dezvăluit că decizia finală va fi doar în mâinile lui Iordănescu.

Edi mai are contract șapte-opt luni. După aia, dacă vrea să continue cu noi, bine, nu vrea, aia e. E alegerea lui. Oamenii își pot alege drumul, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Edi Iordănescu, despre viitorul său la FCSB

Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte și cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și PANICĂ LA FCSB! ALȚI 4-5 JUCĂTORI AI LUI EDI IORDĂNESCU SUNT SUSPECȚI DE COVID-19

edi iordanescudeclaratiifcsbcontract ediliga 1gigi becalirealitatea