SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Panică la FCSB! Alți 4-5 jucători ai lui Edi Iordănescu sunt suspecți de COVID-19

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 11:24,
FCSB
FCSB

Roș-albaștrii întâmpină mari probleme din cauza focarului de coronavirus din cadrul lotului, astfel că vicecampioana României va fi nevoită să se descurce fără nume importante la duelul cu CS Mioveni!

La mai bine de un an de la situația alarmantă dinaintea jocului cu Slovan Liberec, din Europa League, FCSB pare că este lovită din nou de COVID-19. Dacă la acea vreme, bucureștenii aveau la un moment dat nu mai puțin de 18 oameni depistați pozitiv cu acest virus, acum, situația riscă să degenereze din nou.

Concret, potrivit informațiilor Digi Sport, după ce antrenorul Edi Iordănescu a fost depistat pozitiv și trimis în izolare, același lucru s-a întâmplat și cu Constantin Budescu, Adrian Șut, Cătălin Straton și Sorin Șerban. Cu toate acestea însă, FCSB nu a scăpat, astfel că alți 4-5 fotbaliști vor fi carantinați, după ce au acuzat simptome, conform sursei menționate mai sus.

În situația dată, Eugen Nae, antrenorul care îi va lua locul lui Edi Iordănescu la următoarele jocuri, va fi nevoit să se descurce fără mai mulți jucători importanți, cel puțin pentru duelul cu Mioveni, programat sâmbătă, de la 20:30.

Citește și GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

liga 1realitateafcsbjucatori fcsbCovid-19