Gigi Becali a numit doi patroni de care îi pare rău la fotbal

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024, ora 14:48,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îi pare rău de Dan Șucu și Gică Hagi când echipele lor pierd, Rapid, respectiv Farul.

„Șucu e un om cu o calitate extraordinară și de aia îmi pare rău de el… Rar mi s-a întâmplat să-mi pară rău de un om din fotbal, că dacă sunt cu el rival… Și de Hagi îmi mai pare rău. Iar al doilea e Șucu. Oameni de care îmi pare rău la fotbal.

În rest, nu m-a interesat niciodată. Treaba lor. Dar Șucu e prea calitate, om bun. Voi nu-l cunoașteți așa bine… Voi îl vedeți că e el mai așa…

Singurul de care îmi mai pare rău este Gică. Atunci când mănâncă bătaie. Nu când mănâncă acasă, când ia bătaie prin deplasări. Și-mi pare rău de el… «Uite Gică, săracu, unde e? La Iași… Sau la Arad… Băi, săracul, acum vine și pe drum amărât».

Hagi… El e antrenor. Dă și bani când mănâncă bătaie. Deci el e antrenor, și când mănâncă bătaie, dă bani. Și când câștigă, dă bani. Deci trebuie să ții cont de astea. Hagi muncește, e munca lui, mănâncă bătaie, dă bani, câștigă, dă bani. Sunt niște chestiuni de care trebuie să ținem cont”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

rapidfarul constanțafcsbgica hagigigi becalidan sucu