Reacția lui Gigi Becali după ce Craiova a cerut teste antidoping la FCSB: „Îi vom bate și cu această presiune pusă de ei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 09:17,
FCSB1
FCSB1

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a vorbit despre decizia luată de CSU Craiova înainte de meciul direct din runda cu numărul 29 a Ligii 1!

Liderul din acest moment al campionatului, FCSB, va primi duminică, de la ora 20:30, vizita ocupantei locului al treilea, CSU Craiova. Oltenii se pare că sunt deciși să ceară control antidoping pentru disputa de la sfârșitul săptămânii, dar şi anumite teste la complexul de antrenament al celor de la FCSB, din Berceni.

La aflarea acestor vești, Gigi Becali a oferit o primă reacție și a mărturisit că atâta timp cât totul se face conform regulamentului, FCSB este dispusă să se supună testelor cerute de Craiova. Patronul bucureștenilor a dezvăluit mai apoi că indiferent de presiunea pe care vor să o pună oltenii înaintea meciului direct, tot echipa sa va câștiga cele trei puncte în duelul de duminică.

becali

„Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor. Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci.  Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei!”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Tot în acest sezon, FCSB a mai fost supusă unui control antidoping, cerut de Dinamo București înaintea meciului direct. Atunci, rezultatele testelor nu au găsit nimic în neregulă cu elevii lui Toni Petrea, dar în schimb, Magaye Gueye, jucătorul „câinilor”, a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Citește și FCSB, înapoi pe Arena Națională pentru meciul cu Craiova! Decizia organizatorilor Campionatului European

control antidopingfcsbrealitateadeclaratiigigi becalimeci craiovaliga 1