Gigi Becali a refuzat să îl vândă pe Darius Olaru pentru 5 milioane de euro: „Pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 11:40,
Darius Olaru
Darius Olaru

Darius Olaru, mijlocașul central al celor de la FCSB, este un jucător de bază în echipa lui Pintilii. Fotbalistul a atras atenția cluburilor din străinătate.

Se pare că Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă generoasă de 5 milioane de euro pentru Olaru. Iată ce a spus patronul FCSB-ului.

„Pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate!”

„Am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane (n.r.- de euro). Au zis că-mi dau un milion acum și patru după, era opțiune obligatorie. Habar n-am (n.r.- de unde era oferta). Am zis că pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate.

Tu poți să-mi faci ofertă să-mi dai 4 milioane în 4 ani. Nu vreau! Vreau clar: un milion acum, două milioane peste 6 luni și două milioane peste încă 6 luni, că n-am nevoie de bani. Puteam să-l închiriez (n.r.- să-l împrumute) pe Olaru până în vară cu un milion, dar nu am vrut.

Era bine, dar e jucător important, pierd campionatul. Eu pot să iau pe un jucător împrumutat cât iau alții când vând definitiv un fotbalist”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

darius olarufcsbgigi becali