Gigi Becali a spus motivul pentru care a reunțat la Draguș Nedelcu: „Fără să-l jignesc, doar discutăm”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 13 august 2022, ora 12:36,
Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Dragoș Nedelcu a fost cedat defeinitiv acum 2 luni de FCSB la Farul Constanța. Anunțul a fost făcut de clubul condus de Gheorghe Hagi.

Gigi becali a renunțat la Dragoș Nedelcu ca să nu piardă 500.000 de euro în următorii 3 ani

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a ales să facă acest lucru, deoarece este convis că Dragoș Nedelcu nu va mai evoluat ca fotbalist și i s-a părut prea mult să-i dea un salariu de 17.000 de euro pe lună ca să-l țină pe bancă.

Așa am vrut eu! Decât să-i mai dau lui Nedelcu 17.000 de euro pe lună, să mai pierd încă 500.000 de euro în următorii trei ani, mai bine i-l dau lui Gică. Nu că l-am dat gratis, i-am dat lui Gică 50% și lui 25%! Ca să scap de el, ca să nu mai dau 500.000 salariu.

În opinia mea, nu mai aveam cum să mai iau bani pe el. A ajuns la 25-26 ani și am văzut ce poate el. Fără să-l jignesc, doar discutăm”, a spus Gigi Becali la PRO Arena, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Transferul definitiv al lui Dragoș Nedelcu la Farul a fost anunțat pe 14 iunie

Dragoș Nedelcu a semnat cu Farul o înțelegere valabilă pe 3 sezoane, după ce sezonul trecut a evoluat pentru echipa de la malul mării sub formă de împrumut.

Farul Constanța și FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoș Nedelcu la formația noastră.

După ce în sezonul trecut a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, constănțeanul Dragoș Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii 3 ani cu Farul Constanța!

Mult succes în tricoul alb-albastru, Dragoș!”, anunța Farul Constanța pe site-ul oficial în ziua de 14 iunie.

dragos nedelcugigi becali