Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! „Scot echipa de pe teren!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 februarie 2021, ora 19:45,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali s-a săturat de discuţiile între FRF şi LPF pe tema introducerii arbitrajului video. Patronul FCSB i-a cerut lui Răzvan Burleanu ca FRF să îşi asume introducerea VAR cât mai repede în Liga 1.

Becali i-a transmis un mesaj direct preşedintelui FRF, pe care îl acuză că pasează responsabilitatea spre reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal. Patronul FCSB anunţă că este gata să scoată echipa de pe teren doar pentru a trage un semnal de alarmă.

„Îl voi suna pe Iftime și pe încă doi si vom lua atitudine. Pe banii noștri nu își bate Burleanu joc de noi. O aruncă pe ăia de la LPF. La cum merg lucrurile acum, cu arbitrajele astea, Burleanu mă face să scot echipa de pe teren la prima mare greseală de arbitraj. Și o voi scoate că să le dau lecție și să ne vadă o lume întreagă că în România FRF-ul nu vrea VAR.

Ok, pun eu mai mulți bani dacă este cazul, dar eu nu voi sta ca prostul să pierd titlul din cauza arbitrilor. Să ne bage VAR în play-off că o să fie jale. Sunt multi conducători din Liga 1 care vor VAR, dar le este frică să vorbească. Vreți să înnebunim de tot? Am făcut acum o echipă frumoasă la FCSB și nu vreau să își bată arbitrii joc de noi.

Le convine celor de la FRF că au de unde să aleagă acum atâția tineri de la FCSB la loturi? Păi, pe Becali nu îl costă bani putini acești tineri. Becali investește în ei. FRF de ce nu ne ajută și pe noi cu VAR? E mai usor să aruncăm pisica în curtea lui Gino? Nu este normal. Domnule Burleanu ești numărul 1 în fotbalul românesc, tu conduci”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

burleanufcsbLPFVARgigi becaliarbitraj videofrf