Gigi Becali atenţionat: ,,El pierde mult! Un patron nu poate fi brand”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 12:35,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, se află de foarte mulţi ani în conflict cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei în privinţa Stelei, pe care o preluase în anul 2003.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a vorbit despre ,,războiul” care există între cele două tabere din Bucureşti. Acesta recunoaşte că Steaua este un brand.

Finaţatorul moldovenilor spune că Gigi Becali face o mare greşeală când iese să vorbească mai mult decât ar trebui. El consideră că un patron de echipă nu poate fi brandul acesteia, pentru că totul trebuie să decurgă cât mai rezervat.

,,În memoria publicului nu contează ce spun ceilalţi. Lumea ştie de Steaua, este un brand. Când ţineam eu cu Steaua, nu mâncam o zi când era meci important. Al cui e titlul din 2001? Toată lumea ştie că e al Stelei. Domnul Becali pierde foarte mult cu asta, un patron nu poate fi brand, un patron trebuie să fie discret. Este cea mai mare greşeala care se face acum, să ducem Steaua în derizoiu. Nu merita asta Steaua.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Pro X.

Valeriu Iftime

Citeşte şi ISTVAN KOVACS, DIN NOU PE RADARUL LUI MIHAI STOICA: ,,DACĂ SE VA CONTINUA AŞA, NU AVEM NICIO ŞANSĂ LA TITLU”

steauarealitateagigi becalivaleriu iftime