SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, criticat de Mihai Chirică, primarul Iaşiului: ,,Se află într-un paradox veşnic! Are faţeta când se spurcă la televizor”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 11:07,
Gigi Becali
Gigi Becali

Mihai Chirică, primarul Iaşiului, a mărturisit că ţine cu CSA Steaua, echipa din Liga 2-a, şi abia aşteaptă ca Poli Iaşi să joace contra ,,militarilor” în acest sezon.

Conducătorul din spatele Politehnicii Iaşi a vorbit şi despre Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Mihai Chirică îl laudă pe omul de afaceri, dar pe de altă parte îl şi critică.

,,Eu țin cu Steaua, eu sper să ajungem să vedem repede Politehnica în confruntări directe cu Steaua, dar nu îmi place atmosfera de acolo. A devenit foarte tulbure și cu declarații foarte tăioase, ceea ce confirmă și rezultatul.

Domnul Becali este un om aflat într-un paradox veșnic. Pe lângă prezența lui spirituală în care face, nu vorbește, și aici spun despre faptele lui pe care le-am văzut. Îl felicit și mă rog la Dumnezeu să-l țină sănătos, am văzut investiție de milioane de euro băgată la Muntele Athos.

Din banii lui, din buzunarul lui și al familiei. Iar Podromu nu este o biserică, nu e un așezământ monahal. Este o proprietate a statului român, care trebuia să rămână în grija statului, cum a făcut Ceaușescu. Și uităm cu ușurință acest lucru.

Dar are și cealaltă fațetă, când se spurcă la televizor, uneori cu niște nimeni, care toată viața lor nu au făcut decât să producă bani pe toate căile și nu mai fac comentarii asupra căilor. Sau pur și simplu declarații gratuite, care nu-și au locul și care nu vorbesc atunci despre un om serios, ci despre faptul că iar bate câmpii.

Prin urmare, e un om foarte bipolar, care are părți bune, dar care, din păcate, a făcut din fotbal patimă și când ești pătimaș gafezi.”, a declarat Mihai Chirică, pentru doar doarromania.ro.

mihai-chirica

Citeşte şi FEMEIA PE CARE GIGI BECALI A IMPRESIONAT-O ÎN TRECUT: ,,M-A SUNAT SĂ NE VEDEM LA PALAT, SĂ NE CUNOAŞTEM MAI BINE”

gigi becalisteauamihai chiricafcsbIasi