Gigi Becali, cu moralul ridicat: ”Am intrat în Liga Campionilor și după locul 2”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 26 aprilie 2019, ora 11:45,
becali
becali

Gigi Becali a vorbit despre FCSB după 5 zile petrecute la Mănăstire!

Roș-albaștrii se află la 5 puncte în spatele CFR-ului și pot încheia sezonul pe locul secund pentru al 4-lea an consecutiv.

Patronul formației din Capitală a fost întrebat în cadrul unei emisiuni dacă nu s-a plictisit să termine pe locul 2 în Liga 1. Acesta a dezvăluit că s-a calificat atât în grupele Ligii Campionilor cât și în primăvara Europa League după poziția secundă. De asemenea, Becali a explicat că nu este vina antrenorilor de la FCSB pentru ratarea titlului în ultimele sezoane.

”De ce să mă plictisesc? Eu, de pe locul 2, am intrat în Champions League când Dinamo a fost campioană. De pe locul 2 am fost în primăvara europeană. Nu am avut antrenori? Păi când a luat Viitorul campionatul, am fost la egalitate de puncte.

Nu putem da vina pe antrenor. Anul trecut am pierdut campionatul pentru că ne-a bătut Poli Iași. Am pierdut la mustață. Eu sunt mulțumit de mine și de ce fac pentru mine. Mai țip la televizor ca să transmit ceva jucătorilor.

Acum vin de la Mănăstire, am stat acolo cinci zile. Stați să mă obișnuiesc din nou cu lumea și mai vedem zilele viitoare.” a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și Dezvăluiri din interior! Gigi Becali a vrut să-i trimită un mesaj lui Teja, însă sms-ul a ajuns din greșeală la Florinel Coman

gigi becaliliga 1fcsbdeclaratii