Gigi Becali, decisiv în acest sezon: „Dawa nu e obligat să semneze! Mai am încă un grec și mai am și un georgian!”. Patronul FCSB-ului betonează defensiva echipei!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 13:28,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali pare tot mai determinat să întărească apărarea FCSB-ului, care a fost tot mai slabă în ultimii ani. Patronul roș-albaștrilor a vorbit despre transferul lui Dawa, de la Botoșani, dar și despre alți jucători pe care îi are în vizor.

Mai exact, fundașul camerunez de la Botoșani s-a întâlnit astăzi cu Gigi Becali pentru a discuta un posibil transfer. Latifundiarul din Pipera îi oferă un salariu mai mare, dar nu îl forțează pe fotbalist să semneze, argumentând că are un plan B.

„Nu-i obligatoriu să semneze. Vrea, bine, nu, să fie sănătos!”

„În mare i-a spus despre ce-i vorba la contract. Nu-i obligatoriu să semneze. Vrea, bine, nu, să fie sănătos. De la 4 mii (euro) vine la 12 mii.

Dacă ar dori mai mult, să fie el sănătos. Mai am încă un grec și mai am și un georgian.

Am nun georgian de echipa națională a Georgiei, are 1.96 metri înălțime. Și mai am și un grec: 1.92”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Chiar dacă Dawa semnează sau nu, Gigi Becali spune că va mai aduce măcar 2 fundași centrali la echipă:

„Da. E posibil, da. Pentru că noi aici am fost deficitari. E greu să câștigi campionatul dacă nu ai fundași centrali. Noi n-am avut fundași centrali deloc”, a mai adăugat acesta, pentru sursa menționată.

Octavian Popescu criticat de un fost stelist! Mesaj dur pentru tânărul fotbalist! Citește chiar aici!

transferbecalidawa