Gigi Becali, despre transferul pe care nu a reușit să îl concretizeze: „Au văzut declarația mea și au zis ‘care-i treaba cu ăsta’?”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 21 aprilie 2024, ora 12:29,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a sperat mereu să obțină sume importante de bani pentru jucătorii săi cu potențial. Totuși, latifundiarul din Pipera a eșuat de multe ori în a vinde fotbaliștii pe care i-a lăudat public.

Este și cazul lui Andrei Vlad, pe care Gigi Becali îl considera în urmă cu câțiva ani „Messi al portarilor”. Patronul FCSB-ului a vorbit recent despre situația portarului de 25 de ani.

„Au văzut declarația mea și au zis ‘care-i treaba cu ăsta’?”

Vlad a fost cândva Messi al portarilor. Voi țineți minte toate greșelile pe care le fac! Pentru declarația pe care am făcut-o atunci au fost echipe care s-au interesat și au făcut anumite propuneri, că dau 10 milioane, 20 dacă câștigă nu știu ce.

Multe lucruri de genul ăsta. Dar degeaba, dacă nu s-a mai ajutat el după. Presa din străinătate ce face? Se uită și ea. Mai ales bogații se uită la distracții, au prea mulți bani, vor cancanuri. Și au văzut declarația mea și au zis ‘care-i treaba cu ăsta’?

Eu știu să-i fac publicitate, dar degeaba, dacă el nu mă ajută, da pasă la adversari s-o bage în poartă…”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

gigi becaliandrei vlad