Sorin Cârțu nu dezarmează și crede în lupta la titlu: „În fotbal se pot întâmpla multe!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 13:05,
Sorin CARTU
Sorin CARTU

Oltenii au remizat aseară, scor 2-2,  contra celor de la FC Botoșani, în runda cu numărul 18 din Liga 1!

CSU Craiova nu traversează o perioadă deloc bună în competiția internă, acolo unde are nu mai puțin de patru meciuri consecutive fără victorie. Elevii lui Laurențiu Reghecampf ocupă doar poziția a 4-a în clasament, la o distanță de 19 de puncte față de liderul CFR Cluj.

Cu toate acestea, Sorin Cârțu continuă să spere și crede că echipa sa nu a ieșit definitiv din lupta pentru titlu. Președintele Craiovei recunoaște însă că șansele oltenilor sunt unele destul de mici, dar a mărturisit că în fotbal se pot întâmpla multe în decursul unui sezon, lucru care îi dă astfel încredere.

„Se pot întâmpla multe și echipele celelalte pot trece printr-o perioadă ca a noastră. În fotbal se pot întâmpla multe, dar e foarte greu. Eu nu sunt supărat pe partida de aseară, dacă s-ar fi procedat la fel și cu celelalte 6 înfrângeri, am fi avut vreo 6 puncte în plus. 

Echipa îți dă încredere așa, trebuie să fim mult mai eficienți și atunci se rezolvă toate. Să fim acolo în podium. Jucăm frumos, atacam frumos, numai că, de foarte multe ori, în apărare greșim tot frumos”, a spus Cârțu, potrivit Pro X.

Citește și REGHECAMPF, ATENȚIONAT DUPĂ PATRU MECIURI LA RÂND FĂRĂ VICTORIE: „NU-L AJUTĂ REZULTATELE!”

realitateadeclaratiisorin cartuliga 1csu craiova