Gigi Becali exultă! Clubul şi-a dat acordul, jucătorul poate semna cu FCSB!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 01 august 2020, ora 22:39,
gig becali fcsb

Patronul FCSB, Gigi Becali, a pus ochii pe Gabriel Debeljuh, atacantul celor de la FC Hermannstadt. Cum Adi Petre a intrat în dizgrațiile omului de afaceri, nu este exclus ca trasferul să se parafeze în această vară.

Anamaria Prodan, patroana din umbră a clubului din Sibiu, și-a dat acordul pentru o astfel de mutare și spune că orice fotbalist de la Hermannstadt este de vânzare, deoarece filozofia clubului este de a crește jucători.

Ce n-a știut Gigi Becali despre Buș! Atacantul, dat de gol de fosta echipă

Gabriel Debeljuh (23 de ani) este golgheterul lui Hermannstadt, cu 12 goluri marcate în cele 29 de meciuri disputatea pentru echipa pregătită de Ruben Albes.

„Dacă patronul este încântat de evoluţiile lui Debeljuh… Pentru mine orice jucător de la echipa asta, mai ales de cei de care am grijă… Hermannstadt este un club care creşte jucători şi îi dă mai departe”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

anamaria-prodan

Debeljuh a semnat cu Hermannstadt în vara anului 2019 din poziție de jucător liber de contract. În 2022 expiră înțelegerea acetuia cu formația din Sibiu. 475.000 de euro este cota de piaţă a atacantului, potrivit transfermarkt.com.

Citește și • Anamaria Prodan, reacție fabuloasă după victoria obținută de „bărbatul frumos” de la Hermannstadt: „Imediat se aricesc”

liga 1realitateafcsbanamaria prodangigi becaliGabriel Debeljuh
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină