Gigi Becali face noi transferuri după calificarea FCSB-ului în play-off-ul Conference League: „Poate vine și el!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 11:43,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB s-a calificat aseară în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Dunajska Streda (1-0/ 2-0 la general). „Roș-albaștrii” nu au convins prin jocul lor, însă a fost suficient ca Andrei Cordea să marcheze, iar echipa să treacă mai departe.

Gigi Becali, patronul echipei, pare hotărât să mai aducă jucători odată cu accederea în play-off. Acesta a dezvăluit deja numele unui potențial transfer.

„Aduc jucători și din campionatul României, dar și de afară!”

„Ce să fac eu cu un jucător ca Ștefănescu, nu-mi poate juca în cupele europene? Ce jucător iau eu acum… Eu iau azi un jucător sau doi. Iau jucători să completez echipa, să fac a doua echipă.

Iau jucători pentru cupele europene. Mai avem două meciuri în care vom risca și vom juca cu echipa cea mai bună. Riscăm campionatul. Odihnim jucătorii în campionat.

Dacă ne calificăm nu mă mai interesează atât de mult grupele Conference League, dar mai valoros e campionatul. Trebuie să ne axăm pe campionat foarte tare apoi. Eu iau acum jucători care să joace și în cupele europene.

Pe Ștefănescu nu-l luăm pentru că nu poate juca în cupele europene. A jucat la Sepsi în preliminarii și nu poate juca la noi. Aduc jucători și din campionatul României, dar și de afară.

Pavol Safranko poate vine și el”, a declarat Gigi Becali. pentru Pro Arena.

Mihai Stoica confirmă dorința patronului de a transfera încă 2 jucători!

„Unul e aproape sigur. Celelalt depinde de el, dacă acceptă sau nu. Cred că mâine voi avea certitudine cu unul dintre ei. Iar celelalt la finalul săptămânii.

Unul din campionatul intern şi unul din afară. Işfan, nu, nu se pune problema. S-a pus problema înainte de a veni Miculescu”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB va juca duminică, 14 august, pe teren propriu contra celor de la Chindia Târgoviște, de la ora 21:30.

fcsbgigi becali