Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 17:30,
gigi-becali-fcsb
gigi-becali-fcsb

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, are planuri mari în ceea ce privește viitorul echipei sale, astfel că este pregătit să dea mai multe tunuri financiare cu fotbaliștii săi!

Afaceristul din Pipera speră ca transferul lui Dennis Man la Parma, contra sumei de 13 milioane de euro, să fie doar începutul unor noi recorduri doborâte în Liga 1. În ciuda faptului că nu a mai reușit de șase ani să mai cucerească titlul în România, Gigi Becali plănuiește să îi vândă pe Olimpiu Moruțan sau Octavian Popescu pe sume astronomice, visând astfel că înregistreze un profit de peste un miliard de euro în următorii 10 ani.

sursa foto: Profi Media Images

 

 

”Am un lot foarte bun în acest moment, cu foarte mulți jucători tineri, care vor crește și vor fi extrem de căutați. Și voi mai cumpăra, așa cum v-am obișnuit. Vreau să fac un miliard în 10 ani. La anul nu ne va mai sta nimeni în cale. Vă spun doar atât. Coman, Moruțan, Octavian Popescu, Olaru și Tănase. Cine-i poate opri? Au ajuns la maturitate și vor pleca pe bani mulți”, a spus patronul FCSB, potrivit Digi Sport.

 

31.000.000 de milioane de euro reprezintă valoarea totală a echipei FCSB, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Topul celor mai bine cotați fotbaliști ai roș-albaștrilor în momentul de față

 

  • Florin Tănase (FCSB) – 5 milioane de euro 
  • Florinel Coman (FCSB) – 5 milioane de euro 
  • Darius Olaru (FCSB) – 3,5 milioane de euro 
  • Olimpiu Moruțan (FCSB)- 2,8 milioane de euro 

 

Citește și GIGI BECALI A TRANSFERAT UN NOU ATACANT LA FCSB! FOTBALISTUL VINE DIN LIGA 1

gigi becaliliga 1realitateafcsbdeclaratii