Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Budescu: „Vreau golazo, nu circăraie! Ați văzut la Messi sau Ronaldo asta?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 18:51,
Budescu FCSB
Budescu FCSB

Patronul celor de la FCSB continuă să fie nemulțumit de randamentului „Magicianului” după revenirea acestuia la gruparea roș-albastră!

Constantin Budescu nu a izbutit să îl cucerească pe Gigi Becali în meciurile de până acum, iar afaceristul a pus tunurile pe mijlocaș la scurt timp după ultima partidă din campionat. Finanțatorul FCSB-ului îi cere „Artistului” să lase la o parte exterioarele și își dorește să vadă din gheata sa adevărate golazo.

Mai mult, Becali a dezvăluit că această regulă se aplică și pentru „perlele” sale de la echipă, Florin Tănase, Octavian Popescu și Florinel Coman, cărora le-a interzis și lor să nu îl ia ca drept exemplu pe Budescu.

„Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty, tot el a greșit. Pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept, se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea, lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui

Trebuie să-i critic, nu am ce face iar ei trebuie să înțeleagă mesajul așa cum este. Păi, dacă nu ieșeam acum să vorbesc se apucau și Tănase, Coman, Tavi Popescu să joace numai așa. Ar fi zis: ‘păi, Budescu are voie și noi nu?’”,  a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Citește și VIDEO | TONI PETREA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ REVENIREA LA FCSB: „ÎMI PLAC PROVOCĂRILE!”. CE SPUNE DESPRE EDI IORDĂNESCU

gigi becalirealitatealiga 1budescufcsbdeclaratii