Gigi Becali îi răspunde lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, după ce a spus că a primit amenințări cu moartea

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 08:10,
Patronul FCSB
Patronul FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat în urma acuzațiilor făcute de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, conform cărora cel din urmă a primit amenințări cu moartea. Latifundiarul din Pipera a spus că nu are nicio legătură cu amenințările primite de Florin Talpan.

„Vreau să clarific un lucru de la început. Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public pentru că nu te poți juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe? Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro (n.r. sumă pe care o cere Steaua București de la FCSB pentru folosirea cu „rea credință” a mărcii Steaua).

Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan?

Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră contra cost pe Ghencea?

Poate să urle la voi cît o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăștia.

Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială nu spune nimic?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

 

florin talpanfcsbsteaua bucurestiliga 1