Gigi Becali, în extaz: „Nu mi-a fost frică. Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 29 noiembrie 2021, ora 00:45,

FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj, după ce s-a impus cu rivala CSU Craiova, scor 3-2, chiar pe ”Ion Oblemenco”.

După victoria obținută în fieful oltenilor, Gigi Becali a reacționat, fiind absolut încântat de jocul prestat de echipa sa și consideră că trupa din Bănie este scoasă în totatitate din lupta pentru titlu în Liga 1.

Patronul bucureștenilor a ținut să trasmită și un mesaj clar, chiar atunci când a fost contactat: ”Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare!”, unele care s-au dovedit a fi inspirate. Cordea, intrat la pauză în locul lui Vali Gheorghe, a adus cele trei puncte formației pregătite de fostul secund al lui Reghecampf.

”E jocul care îmi place mie, mingea la noi, posesia, e adevărat că în a doua repriză au fost și ei mai buni, dar e normal, am fost și în deplasare. Ocazii au avut, dar nu clare, nu au avut șutul lui Șut. Nu au avut bară.

A fost posesia lor pentru că noi dacă am avut 2-1, nu știu. Nu mi-a fost frică în niciun fel că am pierde jocul, dacă mingea a fost doar la noi în prima repriză, nu știu, au echilibrat în a doua. Nu mi-a fost frică.

CITEȘTE ȘI –>> S-A LĂUDAT DEGEABA! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CELEBRA MARCĂ PE CARE GIGI BECALI SPUNEA CĂ A ÎNREGISTRAT-O LA OSIM

Nu a fost ocazie foarte clară la Ivan, nu cred că era singur cu Vlad, fac și eu ca Nistor, că nu am văzut bara, dar a fost periculoasă. E singur? Sunt vreo trei pe lângă el. 

Să luați în calcul că am jucat cu o Craiovă care e la 14 puncte, ei au jucat meciul anului. Dacă făceam egal, eram mulțumit de prima repriză, dar nu aveam cum să pierdem. Nu a fost 11 metri, inventat. Uitați-vă la el, să vedeți, ce treabă are, ăla dă în minge și cade peste el. E adevărat, pune mâna pe el, dar nu îl trage, nu îl împinge, ăla cade și el trage în minge. 

E adevărat că au avut ei niște ocazii, dar când mingea e la noi, suntem periculoși, orice fază și minge la noi poate să fie gol. Am jucat cu o echipă care juca meciul anului, l-au pierdut pe ăsta, la revedere titlu. E 500%, nu e 100%. Sunt 17 puncte, credeți că se poate întâmpla ceva cu CFR-ul, se înjumătățesc, sunt 9 puncte. Nu mă gândesc la schimbări, îmi merge echipa bine”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | FCSB A CÂȘTIGAT DERBY-UL CU CSU CRAIOVA! VICECAMPIOANA A ÎNSCRIS GOLUL VICTORIEI, ÎN PRELUNGIRI

liga 1realitateafcsbcraiovagigi becalititlu liga 1