Gigi Becali, în extaz: ”Nu se compară nici cu Man, nici cu Coman, nici cu Moruțan! Este genial”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 23 mai 2021, ora 09:38,
Gigi Becali
Gigi Becali

Deși a încheiat încă un sezon fără să ia titlul, Gigi Becali este optimist în ceea ce privește viitorul financiar al clubului pe care îl finanțează.

După ce a dat lovitura cu Dennis Man, pe care l-a vândut în Italia, la Parma, în iarnă, cu 13 milioane de euro, patronul FCSB-ului nu se dezminte de la strategia care i-a asigurat succesul financiar, adică de a cumpăra jucători tineri și talentați, pe care să îi vândă la prețuri uriașe.

Gigi Becali a anunțat care este jucătorul în jurul căruia va construi noua echipă a FCSB-ului. Octavian Popescu, la cei 18 ani ai săi, l-a impresionat pe omul de afaceri de 62 de ani, care a explicat de ce acesta este superior unor jucători care au confirmat deja, precum Dennis Man sau Florinel Coman, dar și ce sumă de bani va încasa de pe urma lui în viitorul apropiat.

”Nu am probleme cu banii acum și nici nu voi avea. De ce? Pentru că voi lua 50 de milioane peste doi ani pe Octavian Popescu! Nu se compară nici cu Man, nici cu Coman, nici cu Moruțan. El este genial, extraordinar. Bine, și ceilalți sunt buni, au o valoare certă, dar Tavi Popescu este genial!

A fost un sezon în care a avut nevoie de acomodare. De acum, el va fi mult mai dezinvolt. Va fi motorul de la mijloc!”, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Octavian Popescu va avea un nou antrenor la FCSB, după ce finanțatorul clubului a anunțat că Dinu Todoran l-a înlocuit pe Toni Petrea pe banca tehnică.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali îi aduce întăriri lui Dinu Todoran la FCSB: “E un fotbalist cu un potenţial imens!”

octavian popescufcsbrealitateagigi becalidennis man