Gigi Becali încă mai crede în calificarea la Mondial: „Avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 01 aprilie 2021, ora 14:38,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit după eșecul României de pe terenul Armeniei, cu scorul de 2-3!

„Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie la Erevan, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi. România a reușit să obțină doar trei puncte din primele trei dueluri ale preliminariilor pentru Mondialul de anul viitor, iar drumul spre Qatar se pare că este din ce în ce mai departe după rezultatul de aseară.

Cu toate acestea, finanțatorul liderului din Liga 1, Gigi Becali, consideră că România are o echipă demnă de prima poziție în grupă și spune că naționala are forța de a învinge Germania în momentul de față. Ulterior, afaceristul a mărturisit că doi dintre fotbaliștii „roș-albaștrilor”, Olimpiu Moruțan și Darius Olaru, trebuie să fie chemați la lotul reprezentativei mari pentru a pune umărul la calificarea la Mondial.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Nu vreau să speculați, nu vreau să critic pe nimeni. Eu zic că noi avem echipă să batem Germania și să fim pe primul loc. Noi avem jucători de putem să câștigăm toate meciurile. Eu nu zic de nimeni. Eu zic că noi avem echipă bună. Cum să-i lași pe Olaru și Moruțan la tineret, noi trebuie să calificăm echipa națională.

Citește și NEWS ALERT | Mirel Rădoi, ca și plecat de la naționala României! Ce se întâmplă cu actualul selecționer

Nașul selecționerului Mirel Rădoi a vorbit și despre viitorul acestuia pe banca echipei naționale. Gigi Becali este de părere că pentru Rădoi este foarte greu să mai continue la prima reprezentativă, mai ales după ce România a pierdut pe terenul Armeniei.

“Mirel este finul meu. Nu ştiu dacă ar trebui să rămână pe banca echipei naţionale după ce te bate Armenia. Nu ştiu… E greu să vorbesc că nu vreau… E finul meu. Dacă vrea să continue, să continue, ce să zic!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Citește și Marius Şumudică, gata să devină selecţioner: “Trebuie să fii nebun să spui nu echipei naționale!”

romaniaechipa nationalagigi becalirealitateadeclaratiimirel rădoi