Gigi Becali jubilează! Noul star de la FCSB care îl va umple de bani: „E mai tare ca Octavian Popescu!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 15:16,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că nu va mai face niciun transfer în această vară la FCSB. Dinu Totodan are lotul format pentru a începe munca în noul sezon de Liga 1.

FCSB nu a mai luat titlul din 2015, atunci când Costel Gâlcă a reușit o premieră istorică. Fostul internațional a câștigat în acel an tripla internă, campionat-cupă-Cupa Ligii, și l-a făcut fericit pe latifundiarul din Pipera. Dacă pe plan sportiv, Gigi Becali a dat chix, pe plan financiar lucrurile au stat cu totul diferit.

FCSB – Gloria Buzău, sursa foto: ProSport

Cel mai bun exemplu este cel al lui Dennis Man, fotbalistul care a ajuns la Parma în iarnă și i-a virat în conturile FCSB-ului 13 milioane de euro, record de transfer pentru o echipă din Liga 1. Însă, în lotul din acest sezon, pe lângă deja cunoscuții Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu sau Florinel Coman, un alt jucător poate fi protagonistul unui transfer de senzație.

Gigi Becali a declarat că are un nou preferat la echipă, unul pe care îl consideră chiar mai bun decăt mijlocașul de 18 de ani. Omul cu banii de la FCSB a dat asigurări că Alexandru Musi este cel care va juca mai frecvent în sezonul viitor și va sparge barierele în materie de transferuri.

Alexandru Musi, jucătorul cu numărul 30

Alex Musi este un mijlocaș ofensiv care pe 17 iulie va împlini 17 ani. Acesta are 1,80 metri înălțime și este un produs al vicecampioanei. Musi a bifat deja două prezențe în Liga 1, în ultimele etape ale sezonului trecut, iar acum va fi un obișnuit al primei echipe.

„Musi e mai tare ca Octavian Popescu! Așa cred eu, că va fi mai tare. E un fotbalist de 17 ani pe care o să-l vedem mai des în sezonul viitor. Jucăm fotbal, dar trebuie să facem și bani”, a declarat Gigi Becali, pentru Gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, EXPLICAȚII PENTRU REFUZUL DE A-L LUA PE DEIAN SORESCU: „CE SĂ FAC CU EL?”

octavian popescugigi becalirealitateaalex musifcsb