Gigi Becali, lovitură dură din partea FRF! Ce sumă trebuie să scoată din buzunar patronul FCSB pentru recidivă

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 17:14,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a primit o perdeapsă dură din partea Federației Române de Fotbal, pentru desele atacuri frontale pe care le-a făcut în direcția arbitrilor.

Astfel, Patronul FCSB, a fost sancţionat, joi, de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA)

„Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George. În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia primului dosar publicată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, citată de Agerpres.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Conform regulamentului, pentru recidivă la aceeaşi abatere, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dublat penalitatea financiară. Astfel, Becali a primit în al doilea dosar o sancţiune în valoare de 20.000 de lei.

Gigi Becali a fost încadrat la articolul care pedepseşte oficialii cluburilor care folosesc cuvinte jignitoare, aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane în mass-media.

Istvan Kovacs
În decursul anului în curs, Gigi Becali a criticat în mod dur arbitrajele de la meciurile în care a jucat FCSB și a adresat injurii mai multor arbitrii români, printre cei mai criticați fiind centralul Istvan Kovacs, prezent și la Campionatul European din acest an.
ccagigi becalirealitateafrfsanctiunefcsb