Gigi Becali, pensie din partea Parlamentului European! Câți bani primește și din partea statului român

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 19:47,
Gigi Becali, în Parlamentul European
Gigi Becali, în Parlamentul European

Pe lângă câștigurile pe care le obține din partea FCSB-ului, dar și a afacerilor pe care le deține, Gigi Becali primește ajutor financiar și de pe urma carierei sale politice.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit că a fost sunat de ziua lui de un reprezentant al Parlamentului European care l-a chestionat cu privire la încasarea unei pensii lunare din partea forului în valoare de 2.500 de euro.

Omul de afaceri a răspuns pozitiv propunerii și se pare că va beneficia de o pensie și din partea statului român, pentru perioada în care a făcut parte din Parlamentul României, perioadă de aproape un an.

În total, pe lângă suma lunară de 2.500 de euro din partea Parlamentului European, Gigi Becali va primi și o remunerație de 4.000 de euro drept pensie din partea statului român, dar asta după împlinirea vârstei de 65 de ani, conform XNS. Patronul FCSB-ului a împlinit la finalul lunii trecute vârsta de 63 de ani.

„Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit.

Parlamentul României

Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, a declarat Gigi Becali, după plecarea din Parlamentul European, unde a fost între iunie 2009 și decembrie 2012

CITEȘTE ȘI –>> MOMENTUL ÎN CARE GIGI BECALI SE VA CĂLUGĂRI: ,,NU O SĂ MAI APARĂ LA EVENIMENTE”

realitateaparlamentul romanieifcsbPensiegigi becali