SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gigi Becali, lovitură în valoare de 30 de milioane de euro: ,,M-am dus la el la Palat! E diabolic”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 23:42,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dat o nouă lovitură financiară, după cum susţine chiar un apropiat al acestuia.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a dezvăluit că finanţatorul ,,roş-albaştrilor” tocmai a dat un tun de 30 de milioane de euro prin vânzarea unui teren.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Fostul şef de la Ligă a povestit că a vrut să cumpere de la Gigi Becali un teren pentru construirea unor noi blocuri, însă patronul FCSB-ului nu a vrut deloc să lase la preţ.

,,M-am dus la el să mai cumpăr un lot de 5.000 de metri. M-am dus la el la Palat. Mi-a zis că nu mai îmi dă metrul nici cu 500 de euro. I-am zis că e nebun, cum să nu-mi dea? E prietenul meu. Să mai fac două-trei blocuri. N-a vrut să-mi dea, domnule. Mi-a dat cu 235 și acum nu îmi dă cu 500? E diabolic! Vizavi a vândut de 30 de milioane de euro. Și nu mai vrea să mai vândă.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Citeşte şi GIGI BECALI, ANUNŢ CATEGORIC ÎN PRIVINŢA LUI EDI IORDĂNESCU PENTRU BANCA NAŢIONALEI: ,,NU MĂ INTERESEAZĂ LISTA LUI BURLEANU ŞI STOICHIŢĂ”

gigi becalirealitateadumitru dragomirtun financiar