Gigi Becali nu a impresionat cu transferul lui Compagno: „A dat 1,5 milioane de euro, Eu, cu banii ăștia, îi aducem ceva foarte bun!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 17 ianuarie 2023, ora 08:24,
Patronul FCSB
Patronul FCSB

FCSB l-a transferat la începutul acestui sezon pe atacantul italian Andrea Compagno, de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Vârful de 26 de ani s-a impus rapid în echipă. Se pare totuși că nu toată lumea laudă acest transfer. Florin Manea, agentul de jucători, a vorbit despre afacerea pe care Becali a făcut-o aducându-l pe Compagno.

„A dat 1,5 milioane de euro, Eu, cu banii ăștia, îi aducem ceva foarte bun!”

„Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro pe Compagno. Dacă îmi dădea mie banii ăștia, mă duceam în Uruguay sau Argentina și îi aducem ceva foarte bun. Cavani a fost cumpărat cu 1 milion din Uruguay, Pastore cu 1.5 milioane în Argentina. La banii ăștia poți găsi calitate mare, dacă știi unde să cauți. Aș putea să aduc sud-americani de mare valoare. 

Mallo, care a fost la Rapid, a semnat acum cu Rosario Central, fostă campioană a Argentinei. Cred că ar trebui să aducem mai puțini străini, dar mai buni. Să plătim sume de transfer, să dăm salarii mai mari. Aducem gratis, dăm salarii de 3.000 de euro pe lună și vrem să fie Messi”, a declarat Florin Manea, pentru Sport.ro.

gigi becaliAndrea Compagnofcsb