Gigi Becali nu are dubii: „Decât ca Berlusconi, mai bine mă împuşc!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 13:41,
berlusconi

Ajuns la 62 de ani, Gigi Becali ştie clar un lucru: nu va recurge niciodată la operaţii estetice sau intervenţii medicale pentru a părea mai tânăr!

Patronul FCSB a surprins atunci când a recurs la un exemplu celebru în lumea fotbalului şi nu numai: fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi.

Nu mai am 42 de ani, am 62 de ani, s-a dus puterea. Nu mai am putere de risc. Inima nu mai poate risca. Inima la 62 de ani nu mai are aceeaşi bătaie. La 82 de ani, cine ştie pe unde o să fiu atunci? 

Ce, eu sunt Berlusconi? El, Berlusconi, are alte concepţii şi despre viaţă. Eu admir vitalitatea lui, dar el are alte principii de viaţă, el îşi pune păr în cap, plantează păr, îşi face operaţii estetice.

Mie, dacă imi spui acum: ‘Fă-ţi operaţie estetică că te împuşc!’ Împuşcă-mă, dar operaţie estetică eu nu îmi fac, las faţa mea cum Dumnezeu mi-a dat-o. Sau să mă pui acum să pun păr în cap. Băi, poţi să mă împuşti, dar păr în cap eu nu pun.

Eu nu sunt Berlusconi ca să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă. Că n-am nevoie de ele. El are altă mentalitate de viaţă, de aia are şi pasiune de fotbal, pentru că are idee de sine, slavă deşartă, a declarat Becali, la PRO X.

În vârstă de 83 de ani, Silvio Berlusconi a fost al 50-lea premier al Italiei. Fostu număr unu de la AC Milan are o avere estimată la 5,8 miliarde de dolari.

62 anipatronoperaţii esteticegigi becalisilvio berlusconi
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”