Gigi Becali nu e mulțumit de decizia lui Burleanu! Patronul FCSB știe cine ar trebui să fie selecționer

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 16:12,
Gigi Becali și Răzvan Burleanu
Gigi Becali și Răzvan Burleanu

Afaceristul din Pipera a oferit prima reacție, după apariția zvonurilor că Adrian Mutu va fi noul selecționer al primei reprezentative!

Vestea că „Briliantul” s-ar fi înțeles deja cu șefii de la Casa Fotbalului, pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi, i-a luat prin surprindere pe oamenii din fotbalul românesc. În această situație se află și Gigi Becali, care a ținut să îl contrazică pe Răzvan Burleanu în privința alegerii sale.

Patronul FCSB-ului este de părere că Gheorghe Hagi și Dan Petrescu erau cele mai bune variante pentru FRF la această oră. Totodată, Becali i-a numit și pe Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu, despre care spune însă că este foarte greu să îi convingi.

 

„Nu mă bag eu, ce mă interesează pe mine? Eu am spus Hagi şi Dan Petrescu, la ceilalţi nu mă pricep. Sunt buni toţi. La fotbal, toată lumea e nebună, zici că ştiu toţi. Un singur lucru trebuie să ştie toţi, la fotbal e pe fapte. Nu e pe vrăjeală. Singurii care au demonstrat, din ce e pe piaţă, sunt Hagi şi Petrescu. Mai sunt Lucescu sau Olăroiu, dar nu te atingi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Citește și REGHECAMPF, CONVINS CĂ MUTU E O SOLUȚIE PENTRU NAȚIONALA ROMÂNIEI: „POATE FACE FAȚĂ ACESTEI PRESIUNI!”

selectionergigi becalideclaratiiadrian muturomania