Gigi Becali nu este de acord cu protocolul privind competiţiile sportive: ,,Pot face infarct sau atac cerebral”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 17:10,
Gigi Becali, sursa foto: Profiimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA
Gigi Becali, sursa foto: Profiimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se declară nemulţumit de restricţiile impuse de pandemie în ceea ce priveşte desfăşurarea competiţiilor sportive.

Jucătorii vaccinaţi împotriva Covid-19 pot evolua pe terenul de fotbal fără a mai fi testaţi, deşi ar putea fi purtători ai virusului şi să îl răspândească. Gigi Becali anunţă că doar doi jucători de la FCSB s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar restul i-au urmat sfatul.

,,Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și, cine e de vină? Nimeni. Am să atac hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci!

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate ce ceva periculos.”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

Citeşte şi GIGI BECALI REACŢIONEAZĂ ÎN CAZUL LUI MIREL RĂDOI: ,,MĂ ROG CA DUMNEZEU SĂ-I DEA ÎNŢELEPCIUNE”

realitateaCovid-19protocolpandemiegigi becalicompetitii sportive