Gigi Becali nu renunță la gândul de a cumpăra o altă echipă din Liga 1: „Hagi a avut dreptul și eu nu? Mă bat sigur la campionat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 11:37,

Patronul celor de la FCSB a oferit o nouă reacție după ce suporterii roș-albaștrilor, în frunte cu Gheorghe Mustață, au anunțat că sunt pe cale de a găsi investitor care să preia clubul de la afacerist!

Gigi Becali pare că este mai decis ca niciodată să renunțe la gruparea bucureșteană, iar declarațiile liderului din Peluza Nord l-au ambiționat și mai tare pe finanțator. Astfel, Becali i-a transmis lui Mustață să vină cât mai repede cu banii necesari pentru a-i ceda clubul, în schimbul a 10 milioane de euro.

Mai mult decât atât, patronul FCSB-ului a dezvăluit că este gata să meargă la o altă echipă din Liga 1, împreună cu toți jucătorii roș-albaștrilor. Afaceristul a transmis că nu a renunțat la gândul de a face pasul cel mare și a dat exemplul Gheorghe Hagi, care a reușit să producă în această vară fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța.

Gigi Becali

”Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul. Hagi a avut dreptul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. 

Cu ce jucători am, mă bat sigur la campionat. Bine, acum vorbim ipotetic, da? Pentru că nu vor veni niciodată Mustață și ai lui cu bani să cumpere echipa. Au fost și ei supărați și poate că mai sunt dar rezultatele îi vor îmbuna. Eu nu vreau decât pace”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

Citește și MOTIVUL PENTRU CARE FCSB NU A MAI CÂȘTIGAT CAMPIONATUL DIN 2015! GIGI BECALI, PRINCIPALUL „VINOVAT”

fcsbgica hagigigi becalideclaratiirealitatea