Motivul pentru care FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015! Gigi Becali, principalul „vinovat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 09:45,

Patronul FCSB-ului este cu gândul doar la cucerirea unui nou titlu al Ligii 1, după o pauză de șase ani!

În anul 2015, „roș-albaștrii” reușeau să ridice pentru ultima dată trofeul Ligii 1 deasupra capului. Cu Costel Gâlcă pe bancă, FCSB zdrobea totul în acel sezon, reușind să cucerească tripla istorică, prin câștigarea titlului, Cupei României și Cupei Ligii României. Acum, la mai bine de șase ani distanță de la ultima performanță a bucureștenilor, Gigi Becali încă speră să dețină din nou supremația în România.

Florin Lovin știe însă de ce FCSB a fost ocolită de performanță în ultimele sezoane. Fostul mijlocaș al bucureștenilor este de părere că atât echipa lui Gigi Becali, cât și cea a lui Ioan Niculae, Astra Giurgiu, au avut rezultate atâta timp cât cei doi patroni nu s-au putut implica la echipă, deoarece se aflau în spatele gratiilor la acea vreme.

„Când se propagă ideea că Gigi Becali are dreptate în ceea ce face, că omul dă banii și trebuie să facă lucrurile astea, când vorbesc oameni de fotbal, oamenii de la care te-ai aștepta să aibă o anumită decență a discursului, înseamnă că ne-am pierdut cu totul.

Citește și FABULOS! CUM A ÎNCERCAT GIGI BECALI SĂ-I CUMPERE PE FANII RAPIDULUI: ,,FĂCEAM CATERINCĂ DE EL ŞI MIHAI STOICA”

Mă uitam zilele trecute, spusese MM de Reghecampf despre o fază de la pauza meciului cu Ajax și că a mers treaba. Sau comparația cu Berlusconi, că a vrut să joace Inzaghi, a jucat, a dat gol, iar toți patronii se iau acum după el. Deci sunt niște lucruri aberante care depășesc grav sfera fotbalului.

Dacă ar fi să dau cel mai elocvent exemplu pe tema asta este următorul: Steaua (n.r – FCSB) a luat ultimul campionat fără Gigi Becali, Astra a luat ultimul campionat și singurul din istorie fără Ioan Niculae aproape. Erau amândoi închiși. Un om când e închis e de compătimit și ești alături de el din punct de vedere uman, dar s-a văzut că, dacă îți lași antrenorii să își facă treaba, ei probabil și-o vor face”, a declarat Florin Lovin, potrivit Digi Sport.

Citește și VESTEA PE CARE SUPORTERII FCSB-ULUI SPERAU SĂ NU O AUDĂ: „GIGI BECALI NU VA CEDA ECHIPA NICIODATĂ!”

declaratiigigi becalilovinliga 1realitateafcsb