Gigi Becali nu se implică la FCSB, dar desemnează căpitanul: „Știu eu ce știu”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 11 august 2022, ora 17:35,
Gigi Becali
Gigi Becali

După plecarea lui Florin Tănase la Al Jazira, Octavian Popescu a ajuns al doilea căpitan al celor de la FCSB.

Gigi Becali spune că el a decis ca Octavian Popescu să fie căpitanul FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, îl contrazice pe antrenorul Nicolae Dică. Acesta anunțase, sâmbătă, că l-a desemnat al doilea căpitan al echipei pe Octavian Popescu, după Florinel Coman și înaintea lui Darius Olaru.

Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici”, a spus antrenorul Nicolae Dică.

În ziua manșei secunde cu Dunajska Streda din Turul 3 preliminar al Conference League, Gigi Becali afirmă că, de fapt, decizia legată de al doilea căpitan al echopei îi aparține.

Octavian Popescu este noul căpitan. Ce dacă are 19 ani? Dacă eu am decis asta, înseamnă că poate să ducă acest rol fără a fi afectat. Știu eu ce știu”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

De menționat că „primul căpitan”, Florinel Coman, s-a recuperat după accidentarea suferită în turul cu Dunajska Streda și ar putea juca diseară.

Gigi Becali i-a dat lui Nicolae Dică libertate 15 meciuri. Au trecut 4

Patronul FCSB anunța pe 26 iulie că noul antrenor al echipei, după demisia lui Toni petrea în urma înfrângerii cu Rapid din Giulești, 0-2, este Nicolae Dică.

El a spus că vrea bani la performanţă. Vrea mai multă libertate, îi dau mai multă libertate. O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă. Nu pot să îi pun obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. Înseamnă următorul an.

Am discutat în mare. I-am spus că va avea libertate 15 meciuri. El face schimbările, nu mai fac eu. Dacă văd că nu merge… Mi-a spus să îl las câteva meciuri, să îşi impună filosofia”, spunea Gigi Becali pe 26 iulie.

Nicolae Dică a pregătit FCSB la meciurile cu Sabutarlo din manșa secundă a Turului 2 preliminar al Conference League, de pe teren propriu (4-2), la cele din Superligă cu FC U Craiova 1948 (acasă) și CS Mioveni (în deplasare), ambele încheiate 1-1, și la cel din deplasare cu Dunajska, în prima manșă a Turului 3 preliminar al Conference League (1-0).

nicolae dicăoctavian popescugigi becalisuperliga