Momentul în care Gigi Becali se va călugări: ,,Nu o să mai apară la evenimente”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 19:13,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut publicului din România ca fiind un om credincios, iar planul său în viitor este acela de a se retrage la mânăstire.

După ce a ctitorit numeroase biserici şi a ajutat de-a lungul timpului mai mulţi sărmani, Gigi Becali a hotărât ca acum să nu mai ia parte la evenimente de genul nunţi sau botezuri, ci să se dedice total bisericii, informează cei de la ProSport.

Încă de anul trecut a apărut informaţia că patronul celor de la FCSB ia tot mai în serios ideea de a se retrage din viaţa publică şi din anumite evenimente.

,,Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas.”, a precizat un apropiat al lui Becali, pentru ProSport.

,,Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.”, a mărturisit Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citeşte şi GIGI BECALI, PÂRÂT: „AVEA 2-3 JUCĂTORI, „GĂINILE” SALE DIN ECHIPĂ”. RELAȚIA CU ANTRENORUL: „DISCUTA PRIMUL 11”

bisericacalugariegigi becalirealitatea