SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Gigi Becali, pact cu CFR împotriva FRF: ,,Ne-am înţeles”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 23 mai 2021, ora 19:00,

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacţionat din nou la adresa FRF, după ce oficialii de acolo impun în continuarea folosirea a doi jucători U21.

După ce FRF a venit cu varianta ca un jucător să fie utilizat obligatoriu 90 de minute, iar al doilea timp de 45 de minute, Gigi Becali a spus că a luat deja poziţie şi nu va introduce nicun jucător eligibil pentrun regula U21, alături de alte echipe din Liga 1.

Patronul lui FCSB spune că a discutat şi cu cei de la CFR Cluj şi l-a poreclit pe oficialul ardelenilor, numindu-l ,,Copilul Minune”. Acesta se referea la Marian Copilu, cel care a stat în spatele succesului de la CFR în ultimii ani.

,,Mă pui să joc cu doi copii U21 în teren? Începem meciul şi nu punem niciunul. Am vorbit cu 5-6 echipe. Am vorbit cu CFR, cu Craiova, cu Rotaru. Am vorbit cu ăsta, ”Copilul Minune”, Adrian Copilul Minune sau cum îl cheamă? Am vorbit cu Copilu, de la CFR. Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine.”, a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă, în exclusivitate.

Citeşte şi De ce depinde transferul lui Florin Tănase la viitoarea echipă! Presa din străinătate a oferit ultimele detalii

 

marian copilugigi becaliexclusivrealitateacfr cluj