Gigi Becali, prima reacție după CFR – FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 14 aprilie 2024, ora 22:32,
Gigi Becali
Gigi Becali

 

„Am găsit atacant azi. Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spații. O să dea el și goluri.

Noi am câștigat ușor în condițiile în care Olaru nu a fost în apele lui. Eu nu-l schimb din respect pentru el, ne-a adus până aici, merită respect.

El trebuie să își revină, nu a fost în apele lui. Eu trebuie să mai iau 6-7 jucători să am lot pentru două fronturi”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

„Eu spun ceva. Era 1-0 și trebuia să ținem de scor. Noi am avut ocaziile mari și în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Așa, un șut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari.

Bă, să ai 16 puncte față de Rapid? Dacă se înjumătățesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni! Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 față de Rapid și 7 față de CFR și de Craiova.

Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot”, a declarat Gigi Becali.