Gigi Becali, prima reacție după inaugurarea stadionului Ghencea: „Mă pot duce când vreau eu acolo!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 14:20,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre evenimentul de deschidere al noii arene din Ghencea și a ținut să le transmită un mesaj clar celor din tabăra adversă!

FCSB a fost nevoită să evolueze fie pe Arena Națională sau fie la Giurgiu partidele de acasă, după ce a fost alungată de pe Ghencea ca urmare a scandalului de proporții dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Deși oficialii „militarilor” au mărturisit clar că formația afaceristului din Pipera nu va juca pe noua arenă, Gig Becali anunță că se poate întoarce oricând pe acel stadion, în cazul în care plătește chiria.

Cu toate acestea, afaceristul din Pipera a dezvăluit principalul motiv pentru care evită să îi ducă pe elevii lui Dinu Todoran în Ghencea și a ținut să le bată obrazul celor din Peluza Sud. Totodată, Becali a avut și un mesaj pentru Tudorel Stoica, după ce acesta s-a plâns că afaceristul în vârstă de 63 de ani nu a respectat niciodată gloriile clubului „roș-albastru”.

Sursa foto- Digi Sport

„Ati văzut de ce nu vreau eu să mă duc în Ghencea? Ca să ce? Să mă înjure Peluza Sud? Am ajuns la 63 de ani, tată. Dar atâta pot ei, atâta fac! Au uitat când mergeau prin avioane pe banii mei. Să îl întrebați pe Mustață. Dar stați linistiți că o să fiu rugat să mă duc să jucăm în Ghencea. De unde credeți voi că o să dea Armata un milion de euro pe an pentru întreținerea arenei din Ghencea…

Citește și GIGI BECALI I-A DAT PLANURILE PESTE CAP LUI DINU TODORAN! CUM AR PUTEA ARĂTA FCSB ÎN PRIMELE MECIURI

Foarte bine că au fost gloriile la meci. De ce să mă supăr pe Duckadam. Însă, vreau să îi spun lui Tudorel Stoica că eu am respectat gloriile. Câți din ei au fost angajați la mine si i-am plătit, deși mulți îmi săreau în cap acum vreo 10 ani că sunt slabi ca antrenori pe la juniori și făceau tot felul de prostii pe acolo. Sau nu l-am ajutat eu pe Viorel Trucu? Dumnezeu să îl ierte. Noi să fim sănătoși și nu uitați că în Ghencea mă pot duce când vreau eu, dacă plătesc”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | CONDUCEREA CSA-ULUI ȘI GIGI BECALI, SFĂTUIȚI SĂ AJUNGĂ LA UN CONSENS: „ȘI ACUM SPER LA ASTA!”

gigi becalicsa steaualiga 1ghenceafcsbrealitateadeclaratii