Gigi Becali primește o lovitură DURĂ: „Tuturor jucătorilor li se va plăti taxa la TAS”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 mai 2020, ora 12:14,
gigi becali fcsb

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că jucătorii trimiși în șomaj tehnic de cluburi vor putea merge la TAS fără să cheltuie bani din buzuarul propriu.

Potrivit președintelui AFAN, taxa de la TAS va fi achitată de un sponsor.

Așadar, fotbaliștii care nu au acceptat reducerea salariului și au fost trimiși ulterior în șomaj tehnic, cum este cazul unor jucători de la FCSB, pot merge la TAS pentru a încerca să-și caute dreptatea.

„Nu este nicio problemă, taxa de la TAS este plătită de un sponsor. Tuturor jucătorilor care au probleme cu contractele în timpul pandemiei li se va plăti taxa respectivă. Suma variază de la caz la caz. Poate să ajungă și la 25 de mii de franci elvețieni, dar și la 14 mii. Depinde de ce ceri și de ce sume sunt cerute”, a spus Emilian Hulubei, la Digi Sport.

Gigi Becali a luat decizia de a trimite în șomaj tehnic mai mulți jucători pe perioada stării de urgență. Aceștia sunt Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere și Bogdan Planic. Acum, fotbaliștii FCSB pot contesta în instanță decizia patronului grupării roș-albastre.

Citește și • Vlad Chiricheș speră să îmbrace din nou tricoul FCSB! „Este echipa copilăriei mele”

emilian hulubeifcsbTASgigi becaliliga 1
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului