Gigi Becali, replică acidă către Răzvan Burleanu: „Trebuia să zică și el ceva”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 15:44,
Gigi Becali și Răzvan Burleanu
Gigi Becali și Răzvan Burleanu

Relația tensionată dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu continuă, mai ales în contextul evenimentelor întâmplate în ultimele zile.

Conflictul dintre cei doi oameni din fotbalul românesc s-a încins mai ales după ce Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a sancționat pe patronul celor de la FCSB cu 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de CCA.

Răzvan Burleanu, președintele FRF

Președintele Federației Române de Fotbal l-a atacat dur pe omul de afaceri de 63 de ani, acuzându-l că i-a cumpărat pe cei dinaintea lui, dar nu a reușit să o facă și cu oficialii actuali de la Casa Fotbalului. Replica lui Gigi Becali nu a întârziat să apară.

Totuși, acesta nu a dorit să comenteze foarte mult. Patronul celor de la FCSB a infirmat acuzațiile primite și a lăsat să se înțeleagă că pentru el, Răzvan Burleanu este un subiect cu totul încheiat.

Gigi Becali

”Nu mă interesează ce zice Burleanu. Nu am cumpărat în viața mea pe nimeni. Zice și el așa, trebuia să zică și el ceva. Nu mă mai interesează”, a răspuns Gigi Becali, pentru as.ro.

CITEȘTE ȘI –>> RĂZVAN BURLEANU ÎI RĂSPUNDE LUI GIGI BECALI: „N-A REUȘIT SĂ NE CUMPERE, AȘA CUM A FĂCUT-O CU ALȚII!”

razvan burleanurealitatealiga 1reactiegigi becali