Gigi Becali, replică rapidă pentru Todoran: „Ce, eu sunt antrenor? Am vorbit cu o zi-două înainte”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 23:48,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB nu a reușit să se impună la Botoșani în primul meci din noul sezon al Ligii 1. Meciul s-a terminat așa cum a început, scor 0-0.

Declarațiile de la finalul meciului date de Dinu Todoran au aprins atmosfera în tabăra vicecampioanei, iar acum a venit replica lui Gigi Becali, care s-a simțit indirect vizat. Noul antrenor al ”roș-albaștrilor” a afirmat faptul că ”știți foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebați de fiecare dată această întrebare”iar patronul a ținut să lămurească situația.

Acesta a explicat că deciziile legate de cele trei schimbări de la pauză au fost exclusiv ale lui Todoran. De asemenea, Gigi Becali a precizat faptul că vor lua amândoi o hotărâre în privința cuplului de fundași centrali pentru următorul meci.

„Am avut ocazii, bară, am ratat 11 metri, îmi pare rău că n-am câștigat, pentru că Botoșaniul nu-l mai găsești ca în seara asta niciodată. Nu am niciun interes ca să vorbesc și după meci, și la interviuri, că altcineva nu vorbește dintre patroni. Eu vorbesc, m-ați sunat, v-am răspuns. Vreți să vorbim de meci sau de antrenor și de ce a spus Todoran?

Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine asta? Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el. Voi nu vreți să vă vorbească omul, voi vreți senzații și n-am chef. Probabil s-au schimbat fundașii centrali pentru a vedea antrenorul cu ce pereche de fundași centrali să joace.

Stipe Vukur, sursa foto: FCSB/Facebook

El așa convenise de la început. Eu am vorbit cu o zi-două înainte, a zis că va începe cu o pereche de fundași și apoi va decide cu cine joacă. La antrenamente nu se vede bine. O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundași va juca omul”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB urmează să joace cu Șahtior Karandy, programat joi, 22 iulie, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Conference League. Ulterior, echipa lui Dinu Todoran va întâlni CSU Craiova, duminică, 25 iulie, de la ora 21:30.

CITEȘTE ȘI –>> DINU TODORAN, DUPĂ PRIMUL MECI LA FCSB: „ȘTIȚI FOARTE BINE CUM SE PROCEDEAZĂ LA NOI”. CE SPUNE DE RATAREA LUI TĂNASE

reactiegigi becalirealitatealiga 1dinu todoranfcsb