Gigi Becali s-a răzgândit! Condiția pusă pentru a face primele transferuri la FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 10:56,
Gigi Becali, Profimedia Images
Gigi Becali, Profimedia Images

Patronul roș-albaștrilor a decis să schimbe strategia la echipa sa și a dezvăluit că nu este dispus să mai cheltuie bani pe transferuri, așa cum a obișnuit de-a lungul anilor!

Mai mult de atât, MM Stoica a declarat și el că FCSB se va concentra de acum înainte pe promovarea tinerilor din propria pepinieră, pe care ulterior ar urma să îi vândă contra unor sume considerabile. Cu toate acestea însă, Gigi Becali a dezvăluit care ar fi principalul lucru care l-ar putea determina să bage din nou mâna adânc în buzunare.

Afaceristul din Pipera a mărturisit că ar fi dispus să facă din nou transferuri, doar în cazul în care cineva i-ar garanta că va câștiga campionatul în România. Până atunci, Becali este hotărât să nu îi mai aducă întăriri lui Toni Petrea și vrea doar să aibă grijă de banii echipei sale, asta deoarece nu vrea să mai plătească nimic din conturile personale.

”Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: ’Uite, iei 3 jucători și iei titlul’. Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus. Las lucrurile așa cum sunt, vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală, să nu-mi înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Citește și FCSB îl poate pierde pe Vinicius! Ce echipă a intrat în cursa pentru semnătura brazilianului

liga 1transferurifcsbdeclaratiigigi becali