Gigi Becali, sfătuit în privința lui Florin Tănase: „E momentul să plece”. Critici pentru FCSB: „Are același joc”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 09:20,
FCSB
FCSB

FCSB s-a impus la limită în prima manșă a turului doi din Conference League, în fața celor de la Shakhter Karagandy.

Unicul gol al partidei jucate pe Arena Națională a fost marcat de Andrei Cordea, jucătorul sosit de la Academica Clinceni, în minutul 38.

Prestația FCSB-ului din primul meci european l-a nemulțumit pe Helmut Duckadam, care a criticat-o pe vicecampioana României pentru egoismul arătat de jucători pe teren și evoluția lui Iulian Cristea, dar și de bucuria acestora de la final, atunci când au mers în fața peluzei ”roș-albastre” pentru a sărbători succesul.

De asemenea, fostul mare portar a atras atenția asupra condițiilor în care se va desfășura returul de săptămâna viitoare din Kazahstan.

Duckadam a transmis și un mesaj lui Gigi Becali în legătură cu situația lui Florin Tănase pe care îl sfătuiește că este momentul să îl vândă.

”FCSB nu este schimbată deloc, are același joc. A câștigat, e bine, dar va avea un meci foarte, foarte greu acolo. Karagandy nu e o echipă bună, dar putea egala în meciul tur.

Va fi o deplasare lungă, o căldură mai mare decât aici. FCSB rămâne favorită, dar jucătorii vor trebui să joace la un moment dat pentru echipă. N-am înțeles bucuria aia de la final.

Surprinzător cât de slab a fost jocul lui Cristea, pe care eu îl vedeam la echipa națională. Tănase se va plafona, cota lui va scădea. Ceea ce a reușit anul trecut, nu mai poate repeta. E momentul să plece”, a declarat Helmut Duckadam, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, MULŢUMIT DUPĂ MECIUL CU ŞAHTIOR KARAGANDY: ,,NU AM EMOŢII! SE VOR SINUCIDE”

realitateagigi becaliflorin tanaseHelmut Duckadamfcsb