Gigi Becali, sfătuit să-l vândă cât mai repede pe Florin Tănase: ,,Poate nu o să facă un sezon atât de bun”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 11:43,
Florin Tănase, sursa foto: FCSB/Facebook
Florin Tănase, sursa foto: FCSB/Facebook

Florin Tănase este văzut drept principalul produs de export de la FCSB, după ce sezonul trecut a ieşit golgheterul Ligii 1.

Fotbalistul şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca de la FCSB, însă nicio ofertă nu s-a concretizat până acum din cauza dorinţelor financiare prea mari ale patronului echipei. În primul meci al sezonului, cu FC Botoşani, scor 0-0, Tănase nu a părut că ar fi în apele sale şi a ratat un penalty în repriza secundă.

Gabi Răduţă, fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo, îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-l vândă pe Florin Tănase în această vară. Acesta spune că fotbalistul FCSB-ului este posibil să nu mai facă un sezon la fel de bun ca cel precedent.

,,Trecând timpul, și poate că nu o să facă un sezon atât de bun, poate că nu o să îl mai vândă cu banii ăștia. Deși Tănase își merită banii. Este un jucător foarte interesant, dar cum se întâmplă de foarte mulți ani… Sunt accidentări…”, a declarat Gabi Răduţă, pentru ProSport.

Citeşte şi DISCURS SATIRIC LA ADRESA LUI VUCUR, DUPĂ CE A FOST SCHIMBAT LA PAUZĂ: ,,S-A ACCIDENTAT ÎN DRUM SPRE VESTIARE”

transferfcsbrealitateabecaliflorin tanaseliga 1gabi raduta