Gigi Becali și-a luat la rost pe rând jucătorii: „Pot să am părerea mea?”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 00:10,
FCSB, sursa foto: FCSB/Facebook
FCSB, sursa foto: FCSB/Facebook

FCSB nu a reușit să învingă pe FC Botoșani în primul meci din noul sezon al Ligii 1. Meciul s-a terminat așa cum a început, scor 0-0.

După meci, fiecare dintre elevii lui Dinu Todoran, aflat la debutul pe banca vicecampioanei într-un meci oficial, au fost luați la reproșuri de către Gigi Becali. Nimeni nu a scăpat de criticile patronului, fie că a fost vorba de noii sosiți, de tinerii pe care speră să scoată milioane de euro sau de căpitanul echipei.

Ondrasek, la primul meci oficial, nu l-a încântat deloc pe omul cu banii de la FCSB. Moruțan a intrat și el în vizorul lui Gigi Becali pentru stilul de joc arătat. Latifundiarul din Pipera nu l-a uitat nici pe golgheterul său, Florin Tănase. Despre acesta a spus că a pierdut meciul din cauza ratării loviturii de la 11 metri și l-a sfătuit cum ar fi trebuit să execute penalty-ul.

„Vouă cum vi s-a părut Ondrasek? Are niște calități…sare mingea din capul lui. Nu mai vreau să-l critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Crezi că mă păcălești pe mine cu un lat? (n.r. șut cu latul piciorului)”, a spus Becali.

Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să fii fotbalist, pasează, pasează, pasează și driblează când ești la 20-30 de metri de poartă. Hai să facem posesie, că dacă te apuci tu să driblezi se apucă și Octavian Popescu de driblat, se apucă și ăla, și ăla… 

Dacă vezi că bați toate loviturile libere în zid, lasă-l pe altul să bată! Dar tot el bate. Și așa nu bate tare, dă plasat, ca și Coman. Loviturile se bat tare dacă vrei să dai gol, că dacă dai încet o prinde portarul.

Florin Tănase, sursa foto: FCSB/Facebook

Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate. Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine”, a declarat Becali, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, REPLICĂ RAPIDĂ PENTRU TODORAN: „CE, EU SUNT ANTRENOR? AM VORBIT CU O ZI-DOUĂ ÎNAINTE”

Moruţangigi becaliondrasekfc botosaniflorin tanasefcsb