Gigi Becali știe cum se poate salva Dinamo: „Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 11:46,
Gigi Becali
Gigi Becali

Dinamo se confruntă cu o situație materială precară. Clubul din „Ștefan cel Mare” este susținut aproape în totalitate de către fanii loiali.

Gigi Becali, patronul rivalei FCSB, știe cum „Câinii” se pot salva din această situație. Iată ce mesaj le-a transmis celor din DDB.

„Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor!”

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Playsport.ro

dinamogigi becali