Gigi Becali vrea cu orice preț să împiedice CSA în drumul spre Liga 1! Ce a decis să facă latifundiarul din Pipera

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 19:38,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB continuă războiul cu cei de la CSA și face tot posibilul ca să oprească promovarea „militarilor” în eșaloanele superioare!

FCSB 2 a învins astăzi formația FC Voluntari 2, cu scorul de 4-1, în etapa a opta din seria 4 a ligii a treia. Tot în această rundă, liderul autoritar, CSA Steaua, a remizat pe teren propriu contra celor de la CS Tunari și a înregistrat astfel primul pas greșit în lupta pentru promovare.

Pentru a nu face vreun pas greșit și a nu oferi posibilitatea ca CSA Steaua să se detașeze în clasament, Gigi Becali a trimis mai mulți jucători importanți de la prima echipă la cea secundă. Din formația trimisă în teren de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă au făcut parte fotbaliști precum Aristidis Soiledis, Răzvan Oaidă, Gabriel Enache, Alexandru Buziuc, Marius Briceag, Cristi Dumitru sau Adrian Șut. 

După rezultatul înregistrat de FCSB 2, echipa a doua condusă de Gigi Becali a urcat până pe locul al doilea în clasament, la 6 puncte diferență față de liderul CSA Steaua.

În etapa a doua din acest sezon competițional, FCSB 2 a pierdut în fața „militarilor” cu scorul de 1-2, după ce au condus la pauză.

Citește și Cine trebuia să fie în locul lui Rădoi la meciul cu Islanda: “Nimeni nu știe că am avut discuții pentru meciul de baraj!”

fcsbrealitateagigi becalicsa steaua